LinkedIn Instagram

In deze blog staan de beste dagen en tijden om social media berichten te plaatsen in 2021. Als je iets op social media plaatst, wil je natuurlijk dat je bericht door zoveel mogelijk mensen gelezen wordt. Epic-Design heeft van een aantal social media kanalen de beste tijd om te posten in 2021 op een rijtje gezet! (van de algemene doelgroep van B2B)

Als je kijkt naar vorig jaar (beste tijd om te posten 2020) is er niet drastisch veel verandert. LinkedIn is zelfs gelijk gebleven qua dag en tijd. Op Instagram is het in 2021 beter om berichten te posten op social media op donderdag in plaats van woensdag en Facebook is geswitcht naar vrijdag voor tijdens de borrel.

Wat opvallend en uiteraard logisch is, is dat social media berichten in het weekend voor B2B bijna de helft minder goed scoren. Dus mijn tip; plaats vooral niet in het weekend, maar check even wat de beste tijd is om social media berichten te plaatsen in 2021!

Heb je geen tijd om zelf berichten te plaatsen? Er zijn meerdere goede tools om social media berichten in te plannen voor het optimale bereik. Je mag ook altijd contact op nemen met mij, want ik kan je ook helpen!

LinkedIn Instagram

Beste tijd om social media berichten te plaatsen 2021