LinkedIn Instagram

Branding

Branding Dordrecht
Branding Dordrecht

Wat is branding?

Branding of de identiteit is misschien wel het belangrijkste element van je bedrijf. Wat is het precies en wat kun je ermee? Vroeger werd vee van boeren gebrandmerkt, zodat je kon zien wie de eigenaar was. Dit leverde bij de consument herkenbaarheid en vertrouwen op bij sommige boeren. Daar komt het woord vandaan.

Veel mensen denken dat branding gaat om een logo, huisstijl of marketing, maar het is veel meer dan dat. Het vertelt in tegenstelling tot marketing niet wát je verkoopt, maar het hoe en waarom. Waarom bestaat jouw bedrijf en waarom is het product dat je aanbiedt zo bijzonder? Samen zorgen we ervoor dat de identiteit het imago van jouw bedrijf duidelijk maakt en dat klanten je producten willen aanschaffen.

Dordrecht Branding

Voordelen

Branding speelt een steeds grotere rol in het succes van een bedrijf. Door een unieke uitstraling onderscheid je jouw merk van andere merken en ben je herkenbaar.

  • Herkenbaarheid
  • Onderscheidend
  • Garantie op kwaliteit
  • Vertrouwen
  • Aantrekking van de juiste doelgroep
Branding onderzoek

Epic-Design helpt bij het creëren van een unieke goede branding. Elk bedrijf vraagt een unieke aanpak. Vraag een offerte aan voor de exacte prijs! Of bekijk de standaard tarieven.