LinkedIn Instagram

Contact

Contact opnemen met Epic-Design

Ik denk graag mee!

Heb je een vraag of wil je advies? Contact opnemen met Epic-Design kan altijd! Ik vind het alleen maar leuk als je dat doet! Dan kunnen we in Dordrecht of bij jou brainstormen en sparren over je ideeën en misschien vinden we wel een epische oplossing die helemaal bij jou past! Voor freelance werk sta ik ook zeker open!

Je kan op meerdere manieren contact opnemen met mij. Je mag altijd bellen, Whatsappen of mailen! Ook kun je het onderstaand formulier invullen, dan neem ik contact op met jou!

Freelance werk? Graag!

Wil je dat ik een tijdje je team kom versterken? Dat lijkt mij ook leuk! Ik kan worden ingezet als designer, webdesigner of social media beheerder. Ook kan ik helpen bij projecten, evenementen en campagnes.

Contact opnemen met Epic-Design
Contact opnemen met Epic-Design

Contact opnemen met Epic-Design

Kamer van Koophandel nummer: 75912376 – BTW nummer: NL003030925B88

Algemene voorwaarden

Epic-Design vertaalt de identiteit van een bedrijf naar een passende stijl voor een unieke herkenbare uitstraling en communicatie. Zo onderscheid je je van je klanten en maak je een goede eerste indruk! Om de identiteit zo goed mogelijk te kunnen omzetten in visueel beeld doet Epic-Design vaak onderzoek naar het bedrijf om het bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Door je goed te verdiepen ontdek je het DNA van het bedrijf en dit komt later terug in het design. Epic-Design helpt bedrijven te communiceren naar de buitenwereld en zo de naamsbekendheid te vergroten. Contact opnemen met Epic-Design kan altijd op om te kijken wat we voor jou kunnen doen!