LinkedIn Instagram

Epic Design is een grafisch ontwerpbureau in

Dordrecht dat altijd klaar staat voor een nieuwe uitdaging!

Over Epic-Design

Wat Epic-Design doet

Epic-Design vertaalt de identiteit van een bedrijf naar een passende stijl voor een unieke herkenbare uitstraling en communicatie. Zo onderscheid je je van je klanten en maak je een goede eerste indruk! Om de identiteit zo goed mogelijk te kunnen omzetten in visueel beeld doet Epic-Design vaak onderzoek naar het bedrijf om het bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Door je goed te verdiepen ontdek je het DNA van het bedrijf en dit komt later terug in het design. Epic-Design helpt bedrijven te communiceren naar de buitenwereld en zo de naamsbekendheid te vergroten. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen doen!

Waar we voor staan

Deze begrippen zijn altijd terug te zien in het werk dat Epic Design maakt. Epic Design is doortastend, eerlijk en betaalbaar. Omdat ik een nog jonge enthousiaste en creatieve ondernemer ben kan ik mijn diensten goedkoper aanbieden dan grote bedrijven met personeel.

Achter de schermen

Als ik het heb over we of ons bedoel ik eigenlijk ik. Ik ben Robin en afgestudeerd media vormgever en om mezelf door te ontwikkelen ben ik bezig met de hbo-opleiding Crossmediale Communicatie. In oktober 2019 ben ik trotse eigenaar van Epic Design geworden. Ik vind het belangrijk dat iedereen of elk bedrijf een eigen plekje krijgt in de media, opvalt op z’n eigen manier en een unieke/episch uitstraling heeft.

De missie van Epic-Design

Alle merken hebben een uitstraling en alle merken communiceren. Elk merk zou een huisstijl moeten hebben voor een sterke eerste indruk. Epic-Design wil bedrijven helpen met een passende huisstijl, communicatie en promotiemateriaal. Zo kunnen bedrijven goed communiceren naar de buitenwereld zonder dat ze er iets voor hoeven doen.

De visie van Epic-Design

​Ieder merk is uniek en moet daarom een unieke aanpak krijgen. Epic-Design kijkt verder dan alleen de opdracht en de vraag die gesteld wordt. Er wordt gekeken naar waar het merk voor staat en wat het merk anders maakt dan de andere merken, waarin het merk beter is dan de andere merken. Door goed te onderzoeken maakt Epic-Design het merk onderscheidend en herkenbaar.

Volg Epic-Design op FacebookLinkedIn of Instagram!

Robin Dommisse over Epic-Design